fbpx

Meistä

Intohimomme on kasvattaa sinun liiketoimintaasi

Olemme erikoistuneet digitaalisen markkinoinnin strategiseen suunnitteluun sekä mainonnan toteuttamiseen Googlen mainosalustoilla ja sosiaalisen median kanavissa. Vuosien varrelle olemme saaneet palvella jo toistasataa tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen.

Yksinkertaistettuna kaiken tekemisemme lähtökohta on: kun sinä menestyt, niin me menestymme. Ammattitaidostamme kertoo muun muassa Google Partner -tunnuksemme, mikä myönnetään Googlen tarkat kriteerit täyttäville alan ammattilaisille.

Arvomme ja tapa toimia

Aito välittäminen

Tarjoamme tuloksellista digimarkkinointia yhdistettynä huippulaatuiseen asiakaspalveluun. Vältämme turhaa markkinointijargonia ja osaamme sanoittaa tekemisemme selkokieliseksi. Olemme mutkattomia ja maanläheisiä tyyppejä, kenen kanssa on kiva tehdä hommia. 

Tuloshakuisuus ja kasvu

Asiakkaidemme mainonta perustuu selkeisiin tavoitteisiin ja tulosten mitattavuuteen. Kun tavoitteet on asetettu, käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Sinun kasvusi luo meidän kasvumme. 

Rehellisyys ja läpinäkyvyys

Emme myy sinulle sellaisia palveluja, joiden emme usko auttavan sinua saavuttamaan tavoitteitasi. Puhumme asioista suoraan ja rehellisesti. Mainonnan tuloksista raportoidaan ymmärrettävästi ilman turhaa kapulakieltä. 

Ammattitaito ja uuden oppiminen

Asiantuntijoillamme on yli 10 vuoden kokemus tuloksekkaasta digimarkkinoinnista. Mainontaasi hoitavat sertifioidut digimarkkinoinnin ammattilaiset, jotka panostava jatkuvaan uuden oppimiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Raaka Media lyhyesti

  • Perustettu 2016
  • Virallinen Google Partner
  • Some-mainonnan moniottelija
  • Palvellut yli 100 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen
  • 94,7 % asiakkaistamme suosittelee meitä

Raaka Median tiimi

Monikansallisen yrityksen johtorymästä kauppa­tieteiden tohtoriin

Janne Lumikko

CEO, Founder
+358 40 778 6545
janne@raakamedia.fi

Satu Belli

Markkinointi & Web Design
satu@raakamedia.fi

Elina Bergmann

Markkinointi
elina@raakamedia.fi

Iina-Leena
Lehtonen

Hakukonemainonta & SEO
iina@raakamedia.fi

Alvari

Head of Chilling


Aarno

Cold-Blooded Consultant


Asiakkaittemme palautteita

Yhtiön toimitusjohtajana minulla on aina kiire ja siksi onkin hienoa, että markkinoinnissa voin täysin luottaa Raaka Median ammattitaitoon. Yhteistyö on itselle stressitöntä, sillä Raaka Median työskentely on oma-aloitteellista ja määrätietoista sekä kaikki ehdotukset perustellaan selkeästi.

Mikko Ohukainen

Toimitusjohtaja @ Ruskon Autohuolto
Saatuamme Elinan meille toteuttamaan Uneksijan markkinointia, myynti on vuodessa noussut jo yli 100% vuoden takaisesta. Ja vaikka luvut ja tulokset puhuvat puolestaan, tärkeintä minulle on, että Elinaan voi luottaa joka käänteessä. Kaikki sovittu hoituu ajallaan ja yleensä nopeamminkin.

Teija Kautto

Toimitusjohtaja @ Uneksija
Raaka Median kanssa yhteistyö on ollut hyvää ja selkeää alusta asti. Heidän markkinointinsa on johdattanut uusia asiakkaita palveluidemme luo. He eivät vain markkinoi, he myös välittävät asiakkaistaan.

Joonas
Lappalainen

SL-Trans Oy

Tutustu Raaka Median tiimin artikkeleihin

Ota yhteyttä

Palaamme asiaan usein jo saman päivän aikana!