fbpx

Verkkosivut

Täyden palvelun digitoimisto

Verkkosivut ovat yrityksen digitaalinen näyteikkuna ja parhaimmillaan ne ovat paljon enemmän kuin kokoelma yksittäisiä ja irrallisia alasivuja. Dynaamisesti suunniteltu, käyttäjäystävällinen verkkosivusto ei ainoastaan kasva ja kehity yrityksen mukana, vaan tarjoaa käyttäjille digitaalisia elämyksiä sekä viime kädessä tuottaa yrityksellesi laadukkaita myyntiliidejä
Tarkoituksenmukaiset verkkosivut

Tukemaan kasvutavoitteita

Verkkosivut ovatkin oleellinen osa myynti- ja markkinointistrategiaa, joilla varmistetaan muun muassa kilpailijoista erottautuminen, systemaattinen liidituotanto, käyttäjäkokemuksen edistäminen ja löydettävyys hakukoneista.

Tiedonvälityksen ja mahdollisen verkkokauppana toimimisen lisäksi hyvien verkkosivujen tarkoitus on esimerkiksi
Verkkosivut

Huolellisen työn tulosta

Strateginen verkkosivujen suunnittelu on moniammatillista työtä, johon osallistuvat muun muassa websuunnittelija, joka kartoittaa sivustohierarkian, hahmottelee sisällöt ja suunnittelee visuaalisen ilmeen yhdessä graafisen suunnittelijan kanssa.

Yhdessä UX/UI-kehittäjän kanssa sivustosta tehdään käyttäjäystävällinen ja saavutettava eri laitteilla. Copywriter huolehtii sivuston kirjallisesta sisällöstä ja yhdessä SEO-asiantuntijan kanssa tekstit laaditaan valmiiksi hakukoneoptimoiduiksi.

Verkkokauppaprojekteihin käytettävissä on myös digimainonnan asiantuntija, joka esimerkiksi integroi verkkokaupan sisällöt suoraan Googleen ja eCommerce asiantuntija huolehtii tarvittaessa erikseen verkkokaupan toteutuksesta.
Me Raaka Medialla toimimme täydellisellä ”avaimet käteen”-periaatteella ja pystymme toteuttamaan todella laajoja projekteja huippuammattilaisella tiimillä.

Näin verkkosivujen luonti etenee

Aloituspalaveri

Aloituspalaveri, jossa kartoitamme yrityksen tarpeet ja tavoitteet verkkosivuille

Alkukartoitus

Tutustumme yritykseen, strategisiin tavoitteisiin, kilpailijoihin, toimialaan, brändi-identiteettiin ja visioon

Suunnittelu

Suunnittelemme sivustohierarkian, hahmottelemme sisällöt ja graafikko luo visuaaliset mockupit sivustosta hyväksyttäväksi

Kommenttikierros

Teemme toivotut muokkaukset ja täydennämme sisältöjä sovitusti

Toteutus

Rakennamme verkkosivut

Lanseeraus

Hyväksynnän jälkeen verkkosivujen lanseeraus

Optimointi & ylläpito

Raportoimme verkkosivujen toimivuudesta sovitusti ja olemme mielellämme myös jatkossa käytettävissä verkkosivujen ylläpidon tukena.

Kiinnostuitko?

Verkkosivut ovat brändin digitaalinen sydän. Toimivat kotisivut ovat selkeä ja tehokas kasvojenkohotus koko yritykselle! Kotisivujen lisäksi saat meiltä kaikki strategisen digimarkkinoinnin palvelut kun tavoitteena on kasvaa.

Ota yhteyttä

Palaamme asiaan usein jo saman päivän aikana!