fbpx

Käytettävyys­tutkimus

Täyden palvelun digitoimisto

Käytettävyys­tutkimuksen tavoitteena on ymmärtää ja parantaa asiakkaiden ja digitaalisten alustojen vuorovaikutusta.

Arvioimme systemaattisesti kuinka erilaiset käyttäjät toimivat muun muassa kotisivujen ja sovellusten kanssa.

Toiminta­tapamme & työkalu­pakkimme

Asiantuntijatiimimme suorittaa syvällisen analyysin digitaalisista alustoista suhteessa vakiintuneisiin käytettävyysperiaatteisiin.
Suoritamme testejä käyttäjien kanssa heidän luonnollisessa ympäristössään saadaksemme aitoja oivalluksia todellisesta käytöstä ja vuorovaikutuksesta.
Vertaamalla kahta verkkosivun tai sovellusominaisuuden versiota A/B-testauksella, voimme määrittää, kumpi versio tarjoaa paremman käyttäjäkokemuksen, perustuen mitattaviin tuloksiin, kuten konversioasteisiin ja sitoutumismittareihin.
Järjestämme istuntoja, joissa aidot käyttäjät vuorovaikuttavat esimerkiksi sovelluksesi kanssa kontrolloidussa ympäristössä. Havainnoimalla heidän käyttäytymistään, keräämme arvokasta palautetta käyttäjäkokemuksen näkökohdista, kuten helppokäyttöisyydestä ja intuitiivisuudesta.
Keräämällä kvantitatiivista ja kvalitatiivista tietoa käyttäjiltä, saadaan laajempi ymmärrys käyttäjien odotuksista ja mieltymyksistä.
Määritämme tehtäviä, jotka käyttäjien on määrä toteuttaa tutkittavalla alustalla. Arvioimme käyttäjien suoriutumista.

Raaka Medialla on syvää asiantuntija­tason osaamista käytettävyys­testauksesta myös saavutettavuus- ja inklusiivisuus­näkökulmasta.

Sitoudumme tarjoamaan toiminnallisia oivalluksia, jotka konkreettisesti parantavat käyttäjät­yytyväisyyttä ja edistävät yrityksen kasvutavoitteita.

Tutustu Raaka Median tiimin artikkeleihin

Ota yhteyttä

Palaamme asiaan usein jo saman päivän aikana!