fbpx

Markkinoiden parhaat chatbotit 

(automatisoidut ja AI-chatbotit) sekä konversio-optimoinnin työkalut

Trimmaa verkkosivujesi liidituotanto ja asiakaspalvelu edistyneillä chatbot-ratkaisuilla ja konversio-optimoinnin työkaluilla

Jopa 40 % enemmän laadukkaita liidejä verkkosivuiltasi chatboteilla

Automaatioita ja ChatGPT-integraation avulla tekoälyä hyödyntävät chatbotit toimivat yrityksesi verkkosivuilla kuin väsymättömät myyjät, jotka ohjaavat asiakkaasi kohti kauppaa ja konversiota.

Chatbot-ratkaisujemme avulla voit halutessasi yhdistää myös henkilökohtaisen palvelun ja chatbottien parhaat ominaisuudet saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka houkuttelee asiakkaita ympäri vuorokauden.

Älykkäät ratkaisut verkkosivustosi asiakaspalveluun

Tekoälychatbotit tarjoavat jatkuvan 24/7 asiakaspalvelun verkkosivustollasi. Koulutamme tekoälybotit oppimaan ja reagoimaan asiakkaiden kysymyksiin yrityksenne äänensävyllä, joka mahdollistaa täydellisen asiakaspalvelukokemuksen. Lisäksi tekoälychatbotit auttavat asiakkaitasi löytämään halutun sisällön verkkosivuilta silmänräpäyksessä.

Inline-chatbotti, älykkäät popupit ja floating barit konversio-optimoinnin työkaluina

Kun verkkosivujen ensisijainen tarkoitus on toimia tehokkaana liidien lähteenä, suosittelemme chatbottien lisäksi myös muiden kehittyneiden konversio-optimoinnin työkalujen käyttöönottoa.

Esimerkiksi automatisoituja tai tekoälykoulutettuja inline botteja voidaan sijoittaa verkkosivujen haluttuihin osiin (esim. suositun blogitekstin sisältöön upotettuna), jolloin myös yhteydenottopyynnön jättäminen tapahtuu mutkattomasti ilman perinteisten yhteydenottolomakkeiden täyttämistä.

Älykkäät popupit ja floating barit taasen toimivat esimerkiksi tilanteissa, joissa verkkovierailijoille halutaan viestiä muun muassa käynnissä olevista kampanjoista tai muista eduista. Etenkin popupit toimivat myös tehokkaasti liidimagneettien rakentamisessa, jolloin esimerkiksi avautuvassa popupissa voidaan suositella yrityksen uutiskirjeen tilaamista siinä vaiheessa, kun verkkovierailija on poistumassa yrityksenne nettisivuilta.
Basic
169
kuukaudessa
30 pv ilmainen kokeilujakso - ilman sitoumuksia
Tehokas ratkaisu esimerkiksi pk-yrityksille, jotka haluavat kasvattaa liidien määrää ja parantaa asiakaspalvelukokemusta verkkosivuilla. Toteutus avaimet käteen -periaatteella.
  • 1 chatbot verkkosivujen oikeaan alakulmaan
  • Valmiiksi käsikirjoitetut kysymys- ja vastausvaihtoehdot
  • Visuaalinen toteutus yrityksenne brändi-ilmeen mukaisesti
  • Enintään 150 interaktiota / kk
  • 1 vuosittainen optimointipalaveri
  • Integraatiot muun muassa HubSpot, Pipedrive ja Salesforce

Chatbottien ja konversio-optimoinnin työkalujen käyttöönotto

Sopimuksen allekirjoitus

Sopimuksen allekirjoitus tai 30 pv ilmaisen kokeilujakson aloittaminen (Basic)

Aloituspalaveri

Aloituspalaveri Google Meetin välityksellä. Chatbotin ja konversio-optimoinnin työkalujen alustava suunnittelu.

Luonnos asiakkaalle näytille

Ensivedokset chatbotista/työkaluista asiakkaalle näytille

Asiakkaan palaute

Muokkaukset

Chatbotin/ työkalujen muokkaukset ja tarvittaessa toinen kommenttikierros

Hyväksyntä

Asiakas hyväksyy chatbotin/ työkalut

Chatbot liveksi

Chatbot/työkalut liveksi nettisivuille

Varaa 30 min kartoitussessio chatbottien ja konversio-optimoinnin työkalujen mahdollisuuksien tunnistamiseen yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Palaamme asiaan usein jo saman päivän aikana!