fbpx

Emme tee yrityksestäsi näkyvää

teemme siitä unohtumattoman ja haluttavan oikealla hetkellä.

Ensimmäinen Googlen tarjoama hakutulos saa jopa 25 % kaikista klikkauksista

Hyvin toteutettu Google Ads -hakukosanamainontanemainonta varmistaa yrityksesi näkyvyyden asiakkaille juuri oikealla hetkelläsilloin, kun asiakkaasi etsivät tuotteitasi tai palveluitasi Googlesta, ja ovat valmiita ostamaan.

Ensimmäinen Googlen tarjoama hakutulos saa jopa 25 % kaikista klikkauksista. Kävijämäärä putoaa jokaisella sijalla, joten asiakashankinnan kannalta hakutulosten kärkikahinoihin päätyminen on ensisijaisen tärkeää.
Kohti kasvutavoitteita

Työkaluja eri tarpeisiin

Google Ads -mainonta tarjoaa ilahduttavan määrän työkaluja näkyvyyden parantamiseksi ja myynnin kasvattamiseksi. Hakusanamainonnan lisäksi suosittelemme useimmille asiakkaillemme esimerkiksi Google Display ja Performance Max -mainontaa. Performance Max -mainonnan avulla nostat yrityksesi tuotteet näyteikkunaan Googlen hakukoneessa – näin asiakkaillasi on tilaisuus vertailla tuotteitasi ja niiden hintoja jo ennen verkkosivuillesi siirtymistä. Tuotteiden ja niiden hintojen esikatselumahdollisuudesta huolimatta, Performance Max -mainonnassa maksat perinteisen hakusanamainonnan tavoin vain mainosten klikkauksista, jolloin ”PMAX” voi mahdollista etenkin verkkokaupoille merkittävästi paremman ROAS:n

Google Display -mainonta taasen mahdollistaa kiinnostavien bannereiden ja videoiden esittämisen suoraan yrityksenne tuotteiden ja palveluiden kohdeyleisöille. Display-mainonta toimii erityisesti uudelleenmarkkinoinnin (remarketing/retargeting) kumppanina. Uudelleenmarkkinointi on suositeltavaa yrityksen tarjoomasta riippumatta, jolloin ostopäätöstä harkitsevat asiakkaat voidaan palauttaa tehokkaasti takaisin verkkosivuille.

Myös uudet tuotelanseeraukset ja palvelukonseptit hyötyvät display- ja remarketing-mainonnasta, mutta toisaalta myös vakiintuneille tuotteille ja palveluille on suositeltavaa hakea kasvua näillä digitaalisen markkinoinnin instrumenteilla. Googlen tarjoamien analytiikkatyökalujen perusteella markkinointi-investoinnit ovat vaivattomasti mitattavissa. Tavoitteemme on aina tuottaa mahdollisimman hyvä ROI mainosbudjetillesi.

Yrityksesi Google Ads -mainonta avaimet käteen -periaatteella

Aloituspalaveri

Aloituspalaveri, jossa kartoitamme yrityksen tarpeet ja tavoitteet

Alkukartoitus

Tutustumme yritykseen, strategisiin tavoitteisiin, kilpailijoihin ja toimialaan

Avainsanatutkimus

Suoritamme avainsanatutkimuksen ja määritämme konversiot

Strategia

Suunnittelemme kampanjat, avainsanat, tarjousstrategian, sijoittelun ja optimoinnin (& tarvittaessa tuotamme myös kaikki kampanjamateriaalit)

Analytiikka

Varmistamme analytiikan toiminnan ja hyväksytämme kampanjat

Aloitus ja optimointi

Käynnistämme kampanjat, toteutamme jatkuvaa A/B-testausta ja optimoimme tulosten perusteella

Raportointi

Raportoimme kampanjoiden tuloksista kuukausittain (tai sopimuksen mukaan).
Luottamalla hakukonemainonnan Raaka Medialle, on yritys huippuasiantuntijoiden käsissä! Palveluita on mahdollista yhdistää tai hyödyntää erikseen. 

Kiinnostuitko?

Varaa puolen tunnin maksuton alkukartoitus ja katsotaan yhdessä, mitä strateginen hakukonemainonta voisi saada aikaan!

Ota yhteyttä

Palaamme asiaan usein jo saman päivän aikana!