YouTube-mainonta tekee katsojista asiakkaita

Youtube on maailman suosituin videopalvelu. YouTubessa olevien videoiden määrä kasvaa jatkuvasti ja sen myötä myös katseluaika kasvaa vauhdilla. Siksi suosittelemme, että aloitat YouTube-mainonnan nyt saman tien.

YouTubessa mainostaminen kannattaa, koska meidän avullamme

  • asiakkaasi katsoo aina vähintään 5 sekuntia mainosvideotasi
  • maksat vain, jos asiakkaasi katsoo videon kokonaan tai vähintään 30 sekuntia. Tästä tiedät, että tuotteesi tai palvelusi aidosti kiinnostaa katselijaa!
  • tarkan kohdistuksen avulla tavoitat asiakkaita tehokkaasti
  • lisäät myyntiä erittäin kustannustehokkaalla mainonnalla.

Löydä asiakkaasi eri kanavissa

Autamme yritystäsi tavoittamaan lisää asiakkaita YouTubessa, kun mainoksesi pyörii palvelussa ennen varsinaista videota.

Mainoksia esitetään vain YouTuben omien partnereiden videoissa eli saat tuotteellesi näkyvyyttä aina hyvässä seurassa.

Kohdistamme mainoksesi ammattitaidolla

Mainokset YouTubea varten tehdään samalla työkalulla kuin muutkin Googlen mainokset. Tämä on loistava asia, sillä kun Google koko ajan kerää meistä kaikista hakukoneen käyttäjistä tietoa, tämä tieto on käytettävissä YouTube-mainonnan kohdistamisessa.

Voimme kohdistaa tuotteesi tai palvelusi YouTube-markkinoinnin muun muassa asiakkaiden iän, sukupuolen, alueen, perhetilanteen, kielen, kellonajan, sisältöjen, avainsanojen, kiinnostuksen kohteiden perusteella.

Remarketing toimii myös YouTubessa: Jos asiakkaasi on jo käynyt sivuillasi tai verkkokaupassasi, tavoitat hänet helposti uudelleen YouTubessa. Saat tuotteesi näkyviin asiakastasi oikeasti kiinnostavassa ympäristössä.

Seuraamme tarkasti mainontasi menestystä ja optimoimme sitä jatkuvasti. Meidän kanssamme saat videomainonnalla varmasti tuloksia!