Referenssit

Todella hyvä tuotto kilpaillulla alalla

”Yrityslainat ovat hyvin kilpailtu toimiala. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä, että Raaka Median kanssa tehdyllä Google AdWords –mainonnalla saatujen liidien hinta ja konversio ovat todella hyviä”, kertoo talousjohtaja Lilian Ikkelä Suomen PK-Luotosta.

Suomen PK-Luoton asiakkaat tarvitsevat 1.000 – 10.000 euron lainan ja jos kriteerit täyttyvät, rahat ovat tilillä jo samana päivänä.

Palkkasimme lisää väkeä, kun mainonta toimi niin hyvin

”Asiakkaat tarvitsevat autokoulua yleensä vain kerran. Siksi meille on tärkeää näkyä Googlessa hakutulosten kärjessä, että meidät huomataan ja meitä klikataan”, kertoo Suomen Ajoinfo Oy:n / Meilahden Autokoulun toimitusjohtaja. ”Oikeasti mainonta Googlessa toi niin paljon uusia asiakkaita, että palkkasimme lisää väkeä.”

Tykkäysten määrä räjähti ja puhelimet soi

”Toivoimme aluksi muutamaa sataa Facebook-tykkääjää. Saatiinkin muutama tuhat. Nyt keräämme lähinnä tykkääjiä mutta samalla saadaan myös myyntiä mukavasti”, kertoo Topi Iltola Metsätyö Oy:stä.

Metsätyö Oy on Suomen johtava metsäkonevarusteiden myyntiyritys. Asiakkaat ovat aika iäkkäitä ja siksikin Facebook-mainonnan onnistuminen on ollut iloinen yllätys.

”Kun laitamme päivityksen vaikka jostain erikoistuotteesta, niin aika nopeasti alkaa puhelimet soida. Facebookista olemme löytäneet aivan uusia asiakkaita”, Iltola kertoo.

Yhteisöllisyys muuttuu myynniksi

”Facebookissa rakennamme yhteisöllisyyttä ja näkyvyyttä. Lyhyessä ajassa saimme yli 10 000 tykkääjää, joille teemme myös verkkokauppaamme tutuksi Raaka Median avulla”, kertoo patruuna Jukka-Pekka Kumpulainen Helsingin Villasukkatehtaalta.

Tehtaalla soi vanhasta putkiradiosta Olavi Virta. Työrauhaa eivät häiritse tietokoneet tai kännykät. Suomen ainoan perinteisen villasukkatehtaan koneet ovat peräisin 1920-luvulta. Nykypäivää tehtaan toiminnassa edustaa suosittu Facebook-sivusto.