Facebook-mainonta tuo asiakkaita ja tulosta

Facebook on suomalaisten suosituin sosiaalinen media. Siksi some-markkinointi Facebookissa on paras keino olla yhteydessä asiakkaisiin. Facebook on hyvä paikka myydä, hankkia liidejä ja kasvattaa tunnettavuutta.

Facebook-mainonta kannattaa, koska Raaka Median avulla

  • löydät sieltä tuotteestasi kiinnostuneet asiakkaat
  • teet kohtuuhinnalla tuloksellista mainontaa
  • näet nopeasti, mikä toimii ja optimoimme mainontasi tehokkuutta päivittäin.

Saavutat erilaiset tavoitteesi

Aloitetaan Facebook-mainonta yhdessä määrittelemällä tavoitteet

Liidien hankinta

Keräät potentiaalisia asiakkaita Facebookista ohjaamalla ne omalle laskeutumissivustolle, jossa heitä odottaa esimerkiksi houkutteleva tarjous, yhteydenottopyynnin jättäminen, e-oppaan lataaminen tai sähköpostilistalle liittyminen.

Lisää tykkääjiä Facebook-sivuille

Tunnettuus on tärkeää, jotta yritys pysyy asiakkaittesi mielissä ja ostoaikeissa. Siksi tarvitaan tykkääjiä ja niitä saadaan markkinoimalla Facebook-sivuasi potentiaalisten asiakkaiden uutisvirrassa.

Postausten/julkaisujen markkinointi

Suuri määrä tykkääjiä ei riitä some-markkinoinnissa onnistumiseen, sillä Facebookin algoritmit rajoittavat postausten näkyvyyttä. Yrityksesi postauksia on siis markkinoitava erikseen. Ilman markkinointia postaus näkyisi luultavasti vain 10-20 %:lle tykkääjistä ja suuri määrä potentiaalisia asiakkaita jäisi tavoittamatta.

Uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinoinnissa esitetään sivustollasi jo aiemmin vierailleille henkilöille Facebook-mainoksiasi, joilla heidät ohjataan takaisin sivustollesi. Näin asiakas ei unohda tuotettasi.

Myynti

Ohjaat asiakkaat myyntisivustollesi tai verkkokauppaan tekemään ostoksia. Pystyt selkeästi mittaamaan saavuttamasi konversion.

Oikea kohdistus:
Autamme löytämään oikeat asiakkaat

Meidän avullamme löydät Facebookista juuri ne oikeat ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita tarjoomastasi.

Kohdistamme mainoksesi esim. sijainnin, sukupuolen, koulutustaustan tai kiinnostuksen mukaan. Näytämme mainoksesi tykkääjien kaveripiirille ja löydämme yritykselle ne uudet asiakkaat, jotka ovat nykyisten asiakkaitten kaltaisia.

Oikeanlaisessa kohdistamisessa piilee Facebook-mainonnan taika. Testaaminen ja eri keinojen yhdisteleminen kannattaa. Asiantuntijoidemme tekemä kohdistus tuottaa yrityksellesi jatkuvaa asiakasvirtaa.

Hyvä ja puhutteleva Facebook-mainos:
Kilpailua söpön kissavideon kanssa

Toimiva Facebook-mainos on erottuva, ajankohtainen, houkutteleva ja informatiivinen.

Mainoksesi kilpailee söpön kissavideon kanssa, joten sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Autamme sopivan mainosmuodon valinnassa ja tarpeen vaatiessa myös teemme näyttävät ja tuloksia tuovat Facebook-mainokset puolestasi.

Selkeät tulokset:
Saat analyysit ja parannusehdotukset

Kuulet meiltä kampanjoittesi tulokset selkeällä suomen kielellä ilman markkinointijargonia. Saat tuloksista raportin myös kirjallisesti kuukausittain.

Facebook on jatkuvassa muutoksessa, joten asiantuntijoidemme avulla pystyt kehityksessä mukana ja mainontasi on yhä tuloksellisempaa. Facebook-mainontasi on Raaka Mediassa hyvissä käsissä, sillä seuraamme ja optimoimme mainonnan toimivuutta ja tehokkuutta päivittäin.

Entäs Instagram?

Instagramissa tehdään mainontaa samoilla työkaluilla kuin Facebookissa.

Laajenna markkinointia myös Instagaramiin ja kerää tuplavoitot.
Lue lisää »