Case Metsätyö Oy

Tykkäysten määrä räjähti ja puhelimet soi

”Toivoimme aluksi muutamaa sataa Facebook-tykkääjää. Saatiinkin muutama tuhat. Nyt keräämme lähinnä tykkääjiä mutta samalla saadaan myös myyntiä mukavasti”, kertoo Topi Iltola Metsätyö Oy:stä.

Metsätyö Oy on Suomen johtava metsäkonevarusteiden myyntiyritys. Asiakkaat ovat aika iäkkäitä ja siksikin Facebook-mainonnan onnistuminen on ollut iloinen yllätys.

”Kun laitamme päivityksen vaikka jostain erikoistuotteesta, niin aika nopeasti alkaa puhelimet soida. Facebookista olemme löytäneet aivan uusia asiakkaita”, Iltola kertoo.

10-kertainen näkyvyys

Raakamedia hoitaa päivitysten markkinoinnin, kohderyhmäseurannan ja analytiikan. Uusia päivityksiä mainostetaan aina parin päivän ajan, jotta kaikki tykkääjät ja potentiaalit varmasti näkevät ne. Parhaimmillaan näkyvyys on jopa 10-kertainen tykkääjien määrään verrattuna.

”Yhteistyö toimi heti hyvin. Raaka Media jaksaa muistuttaa uusien postausten tärkeydestä. Se on meille hyvä, ettei ne vaan unohdu muiden töiden alle. Kaikki tapahtuu Raaka Median kanssa nopeasti tai oikeastaan heti, ei olla niin työajoistakaan riippuvaisia. Olen erittäin tyytyväinen ja voin suositella muillekin”

Nyt Metsätyö Oy:ssä suunnitellaan myös Instagram-markkinointia ja siinäkin aiotaan turvautua Raaka Median hyväksi havaittuun apuun.